Mads Ljungdahl Psykoterapi

Psykoterapeut MPF
Mads Ljungdahl Psykoterapi
Eksistentiel Psykoterapeut - Mads Ljungdahl
Eksistentiel terapi centralt i København - for alle der ønsker at forstå sig selv bedre og leve i større overensstemmelse med deres inderste ønsker
I mit arbejde med psykoterapi bruger jeg den eksistentielle samtale, om selve det at være til og kunne gøre det der føles vigtigt for os. Terapien er for alle der ønsker at være mere levende tilstede i livet - at kunne være mere fuldt sig selv, både alene og sammen med andre. Det er min overbevisning, at svarene på de fleste personlige udfordringer findes hos os selv og at jeg som terapeut kan hjælpe med at fjerne forhindringer, så det der står i vejen kan komme frem i lyset og blive muligt at handle på.
Alle kan få brug for hjælp - at være menneske er sjældent helt ukompliceret

Måske læser du her fordi du (eller en du kender) oplever at noget står i vejen i livet. Det kan være en  pludselig opstået krise, noget du er trist over eller som på anden måde er svært at leve med. Det kan også være mere skjult, noget der murrer under overfladen som trænger til at blive taget hånd om. Vi belyser det sammen, undersøger hvilke tanker, følelser og sanselige oplevelser der er og hvad der kan ligge til grund for dem. Og det handler ikke alene om at se indad. Vi lukker os nemt om os selv når smerten er størst, selvom det univers der omgiver os, den verden vi lever i - kan være helt afgørende for vores oplevelse af fylde, retning og mening i livet.

Rammer for terapien

Det terapeutiske rum jeg tilbyder, prioriterer det medmenneskelige møde højt. Et tillidsfuldt og fortroligt fristed, med plads til de tanker, følelser og vanskeligheder der nu engang er. Et sted hvor det du ønsker at arbejde med kan udfolde sig - og hvor vi søger indsigt, udvikling og balancering, fremfor præstation.

 

Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg som terapeut ikke har et bestemt gyldent mål for terapien. Det overordnede sigte vil altid afhænge af den enkeltes behov. Jeg holder meget af tanken om at vi som mennesker har kapaciteten til at stå selv i al vores forskellighed - og jeg tror inderligt på det.

 

Hvis du gerne vil have en samtale før du tager stilling til om du ønsker at gå hos mig, tilbyder jeg en gratis telefonsamtale eller et fysisk møde, inden et evt. terapiforløb. Priser og kontaktoplysninger finder du nederst på siden.

Lidt om mig

Jeg er som menneske meget optaget af frihed og hvordan den enkelte i det perspektiv kan finde vej i livet. Inden mine studier og praksis med psykoterapi ligger mange års erfaring som lyd og billedkunstner. De kunstneriske erfaringer er en vigtig del af mig og har derfor også betydning for min måde at arbejde med terapi på (se evt. "mere om mig" i feltet herunder). 

Dette website

Jeg holder siderne her løbende opdateret, i håb om at kunne give en fornemmelse af mit arbejde med psykoterapi. Der vil dukke ny tekst og indhold op med jævne mellemrum. Det kan måske indimellem give anledning til småfejl og utydeligheder, ligesom ord selvfølgelig har sine iboende begrænsninger. Jeg kan altid kontaktes med spørgsmål, hvis noget er uklart, eller du ønsker noget bestemt uddybet.