Mads Ljungdahl Psykoterapi

Psykoterapeut MPF
Eksistentiel Psykoterapeut - Mads Ljungdahl
Eksistentiel terapi i København K - for alle der ønsker at forstå sig selv bedre og leve i større overensstemmelse med deres inderste ønsker
I mit arbejde med psykoterapi bruger jeg den eksistentielle samtale, om selve det at være til og kunne gøre det der føles vigtigt for os. Terapien er for alle der ønsker at være mere levende tilstede i livet - at kunne være mere fuldt sig selv, både alene og sammen med andre. Det er min overbevisning, at svarene på de fleste personlige udfordringer findes hos os selv og at jeg som terapeut kan hjælpe med at fjerne forhindringer, så det der står i vejen kan komme frem i lyset og blive muligt at handle på.
Alle kan få brug for hjælp - at være menneske er sjældent helt ukompliceret

Måske læser du her, fordi du (eller en du kender) oplever at noget står i vejen i livet. Det kan være en pludselig opstået krise, noget tilbagevendende du er trist over eller som på anden måde er svært at leve med. Det kan også være mere skjult, noget der murrer under overfladen som trænger til at blive taget hånd om. Vi belyser det sammen, undersøger hvilke tanker, følelser og øvrige fænomener der er i spil og om der er brug for at noget nyt skal ske.

Handler psykoterapi altid om forandring?

Selvom terapi ofte sætter fokus på ting vi har brug for at ændre på, handler det ligeså ofte om at komme overens og forsone sig med forhold og vilkår i tilværelsen.

Rammer for terapien

Det terapeutiske rum jeg tilbyder, prioriterer det medmenneskelige møde højt. Et fortroligt fristed, med plads til de tanker og vanskeligheder der nu engang er - og hvor der også er plads til håb og ønsker. Et sted hvor det du har behov for at arbejde med kan udfolde sig - og hvor vi søger indsigt, udvikling og balancering, fremfor præstation.

 

Hvis du gerne vil have en samtale før du tager stilling til om du ønsker at gå hos mig, tilbyder jeg en gratis telefonsamtale eller et fysisk møde, inden et evt. terapiforløb. Priser og kontaktoplysninger finder du nederst på siden.

Lidt om mig

Jeg er som menneske meget optaget af frihed og hvordan den enkelte i det perspektiv kan finde vej i livet. Inden mine studier og praksis med psykoterapi ligger mange års erfaring som lyd og billedkunstner. De kunstneriske erfaringer er en vigtig del af mig og har derfor også betydning for min måde at arbejde med terapi på (se evt. "mere om mig" i feltet herunder). 

Om sitet

Jeg holder siderne her løbende opdateret, i håb om at kunne give et indblik i min tilgang til psykoterapi. Der vil dukke ny tekst og indhold op med jævne mellemrum. Det kan måske indimellem give anledning til småfejl og utydeligheder, ligesom ord selvfølgelig har sine iboende begrænsninger. Jeg kan altid kontaktes med spørgsmål, hvis noget er uklart eller du ønsker noget bestemt uddybet.

Hvordan finder man den rigtige terapeut

Hvis du gerne vil have en samtale før du tager stilling til om du ønsker at gå hos mig, tilbyder jeg en gratis telefonsamtale eller et fysisk møde, inden et evt. terapiforløb. Priser og kontaktoplysninger finder du nederst på siden.

Hvem bestemmer hvad vi skal tale om

Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg som terapeut ikke har et bestemt gyldent mål for terapien. Det overordnede sigte vil altid afhænge af den enkelte. Jeg holder meget af tanken om at vi som mennesker har kapaciteten til at stå selv i al vores forskellighed - og jeg tror inderligt på det.