Eksistentiel samtaleterapi i København K - for alle der ønsker at forstå sig selv bedre og leve i større overensstemmelse med deres inderste ønsker

I mit arbejde med psykoterapi bruger jeg den eksistentielle samtale, om selve det at være til og kunne gøre det der føles vigtigt i livet. Oplevelser af nedtrykthed, angst, stress og kriser i vores liv, betyder ofte, at vi mister centrale dele af forbindelsen til vores indre ressourcer, og det kan blive en udfordring for vores naturlige kapacitet til at hele os selv. God terapi kan forbedre og stabilisere denne forbindelse, så det (igen) bliver muligt, at føle sig mere levende og trygt tilstede i livet - det gælder også sammen med andre, i de relationer hvor livets mest fyldige øjeblikke ofte findes.
Alle kan få brug for hjælp - at være menneske er sjældent helt ukompliceret

Måske læser du her, fordi du (eller en du kender) oplever at noget er vanskeligt eller kompliceret. Det kan være en pludselig opstået krise, noget tilbagevendende du er trist eller ængstelig over, eller som på anden måde er sårbart. Det kan også være mere skjult. Måske som smertefulde erfaringer fra fortiden, måske som en mere generel oplevelse af ikke at trives eller slå til. I terapien kaster vi sammen lys på de oplevelser, følelser og tanker du har - og skaber herigennem klarhed over om der mest er brug for nye perspektiver på det du står med, eller om det er mere dybdegående forandringer i livet, du savner.

Handler psykoterapi altid om forandring?

Selvom psykoterapi ofte sætter fokus på potentialet i at kunne forandre noget, handler livet (og dermed også terapi), ligeså ofte om at kunne komme overens og forsone sig med forhold og vilkår i tilværelsen.

Rummet er dit

Det terapeutiske rum jeg tilbyder, prioriterer det medmenneskelige møde højt. Et fortroligt fristed, hvor vi søger indsigt, udvikling og balancering, fremfor præstation. Rummet er dit og jeg lytter til dig.

Jeg arbejder med et bredt udvalg af problematikker for mennesker af alle køn og aldre, der ønsker at leve i større overensstemmelse med sig selv. Hvis du har spørgsmål, i forhold til det du står med, kan du altid kontakte mig.

Priser og kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Her kan du også læse mere om min faglighed.

Lidt om mig

Jeg er som menneske meget optaget af frihed og hvordan den enkelte, også i det perspektiv, kan finde vej i livet. Inden mine studier og praksis med psykoterapi ligger mange års erfaring som lyd og billedkunstner. De kunstneriske erfaringer er en vigtig del af mig og har derfor også betydning for min måde at arbejde med terapi på (se evt. "mere om mig" i feltet herunder). 

Om sitet

Jeg holder siderne her løbende opdateret, i håb om at kunne give et indblik i min tilgang til psykoterapi. Der vil dukke ny tekst og indhold op med jævne mellemrum. Det kan måske indimellem give anledning til småfejl og utydeligheder, ligesom ord selvfølgelig har sine iboende begrænsninger. Jeg kan altid kontaktes, hvis noget er uklart eller du ønsker noget bestemt uddybet.